• Español
  • English
  • Português
  • Français
  • Italiano
  • Deutsch
  • Català
  • Galego
  • Euskera
LA BREÑA - CASA RURAL "La Breña" és una casa de nova construcció de dues plantes.

A la baixa estan recepció, la cuina, el saló-menjador, els lavabos i una saleta amb llar de foc i televisió.

A la 1 ª planta hi ha les habitacions, són 5 dobles amb possibilitat de posar en algunes d'elles supletori, totes amb bany, televisió, calefacció, aire condicionat i finestres a l'exterior,
També hi ha un petit pati amb testos.

La cuina és pel nostre compte, al preu porta inclòs l'esmorzar i el iva.

DISPOSA DE WIFI.
CONSULTA
Nom
Correu electrònic*
Telèfon
Data d'entrada*
Nº nits*
Comentari*
Enviar consulta
D'INTERèS PER LA SEVA VISITA
   

La cercanía del municipio al Parque Nacional de Monfragüe le confiere unos espacios naturales envidiables.

EMBALSE DE TALAVÁN: En el entorno del humedal producido por la presa sobre el arroyo Talaván, se ha establecido una ZEPA por el gran número de avifauna que se concentra. Cabe destacar la llegada por el mes de noviembre de un gran número de grullas, que utilizan la zona para el descanso invernal. Además de miradores, adaptaciones al visitante y mejora ambiental del embalse para preservar la fauna existente.

RIBEROS DEL TAJO: El encajonamiento del río Tajo al norte del municipio produce un precioso paisaje de flora mediterránea, que se puede disfrutar en las inmediaciones de la ermita de la Virgen del Río.

RIBEROS DEL ALMONTE: El río Almonte, afluente del anterior, produce los mismos parajes al sur del término municipal. Destaca entre ellos el denominado como La Breña de Aguado.

FINCA EL BALDÍO: Desde 1993, la Fundación Global Nature está realizando un ambicioso proyecto de gestión agroambiental en la finca talavaniega. Entre sus actividades destacan el programa de conservación de razas de ganado autóctonas (vaca blanca cacereña, oveja merina negra o gallinas castellana negra y azul extremeña), el de reforestación de tierras agrarias de la dehesa, gestión de pequeños humedales en fincas privadas o de conservación del hábitat de las cigüeñas.

LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES
D´acord amb la LO 15/1999 de Protecció de Dades Personals vostè dóna el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals facilitades, que seran incorporades al fitxer CLIENTS, titularitat de MARIA CONCEPCION COSTUMERO RODRIGUEZ, inscrit en el Registre General de l´Agència Espanyola de Protecció de Dades, la finalitat del qual és la gestió fiscal, comptable i administrativa de la relació contractual, així com l´enviament d´informació comercial sobre els nostres productes i serveis.
També l´informem que podrà exercir els drets d´accés, rectificació , cancelació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI / Passaport, a la següent adreça:

MARIA CONCEPCION COSTUMERO RODRIGUEZ
C/ BARRIO NUEVO 12
TALAVAN

10193
ESPAÑA
C/Barrio Nuevo, - Talaván - 'TAJO SALOR ALMONTE' - (Cáceres) - casaruraltalavan@hotmail.com - 927285393-619050037
Web realizada por RuralGest (gestión de alojamientos y centrales de reserva)